Hopp til innholdet
Meny
Paint By Numbers Blog-Paint by Numbers - A personal experience-Canvas by Numbers

Paint by Numbers - En personlig opplevelse

Jeg heter Katia og kommer opprinnelig fra Frankrike, men jeg flyttet til Oslo (Norge) i 2000. I dag ønsket jeg å dele min personlige erfaring med å male etter tall og hvordan det personlig hjalp meg med å overvinne en vanskelig livssituasjon. Jeg håper du liker det og føler deg oppmuntret til å møte fremtidige utfordringer.

Hvorfor begynte jeg å male etter tall?

Jeg har alltid hatt en kreativ sjel og liker å praktisere forskjellige typer kunst. Det kan være å tegne, lage smykker, male og så videre. Jeg bruker kunst for å uttrykke meg og for å lindre stress/angst.

Alt startet i 2002 da jeg fikk diagnosen kreft og måtte legges inn på sykehus en liten stund. Du kan forestille deg følelsen når du mottar den slags nyheter, det er på en måte ødeleggende. Jeg bestemte meg for å fokusere på restitusjonen min og spesielt på min mentale helse. Jeg begynte å lage dyr med ståltråd og perler. Det hjalp meg å distrahere meg fra sykdommen og gå gjennom dagene på sykehuset. Dessverre klarte jeg aldri å komme meg tilbake på jobb, noe som er tungt psykologisk sett, men på den annen side gir det meg mye fritid.

Jeg begynte å bruke kreativiteten min til å gjøre min mentale helse bedre. Jeg liker å prøve nye ting, så jeg lærte å male på silke, tegne, gjøre noen collageteknikker osv. Det er så mange alternativer når du tenker på det.

År senere, i 2016 på et julemarked i Oslo, oppdaget jeg en stand der det var mulig å male på et digert lerret som var en gave til kongefamilien. Alle hadde sjansen til å male et lite nummerert utsnitt. Jeg ble umiddelbart forelsket i konseptet, så jeg kjøpte mitt første lerret etter tall . Etter det stoppet jeg aldri.

a woman painting on canvas

Maling etter tall lerret for kongefamilien, i Oslo.

Hva slags fordeler får jeg av å male etter tall?

Jeg begynte å være mer positiv og oppmuntrende tilbakemeldinger fra vennene mine. Jeg trodde aldri jeg kunne inspirere og engasjere så mange mennesker med min nye hobby.
I begynnelsen sa jeg til dem: "Det er enkelt, jeg følger bare tallene og voilà". De reagerte og sa at det ikke var så enkelt fordi det krever konsentrasjon, tålmodighet og presisjon. Nå kan jeg si meg enig med dem. Det er en kunst å male etter tall fordi det utfordrer sinnet, sjelen og tålmodigheten.
Det hjalp meg til å bli mer selvsikker fordi jeg kan se at jeg har noen egenskaper jeg aldri trodde jeg hadde i meg. Disse egenskapene er til stor hjelp i hverdagen min (pust ut, hold deg rolig, vær tålmodig og tenk utenfor boksen).

Så oppsummert er det å male etter tall et viktig verktøy for meg for å definere min egen vei og hjelpe meg videre. Her er et av mine favorittmalerier:


Hvordan fant jeg Canvas etter tall og hvorfor jeg velger å kjøpe fra dem?

Jeg gjorde et søk på nettet og fant noen spesialdesign . Det er mange nettbutikker som selger malesett. Jeg bestilte fra 3 forskjellige steder slik at jeg kunne sammenligne. Det er ikke lett å finne sett med god kvalitet og god kundeservice.
Da jeg oppdaget Canvas etter tall, var jeg glad og fornøyd med kundeservicen de tilbød. Designene var morsomme, spesielle og hadde en bred samling . Jeg tror det er viktig å beholde det personlige preget. Vi liker alle å bli behandlet som mennesker, og noen bedrifter glemmer det.

Hva slags design liker jeg?

Alle maleriene mine avslører hvem jeg er og hva jeg liker å gjøre. Vi har alle preferanser.

Temaene for mine malerier har så langt vært natur (en promenade i en skog), dyr (katter), yoga (livets tre), by (typisk gate i Paris med Eiffeltårnet), spiritualitet (feminin engel). Det som er bra med å male etter tall er at du faktisk kan male noe du føler deg identifisert med uten å kreve stor ekspertise . Så lenge du kan fargelegge innenfor linjene og følge instruksjonene, er det veldig enkelt og givende. Likevel er noen malerier mer utfordrende enn andre, så det er bedre å velge enkle komposisjoner hvis du bare er i gang.

Sett med maling etter tall

I desember 2016 måtte vi ta farvel med den svarte katten vår. Han var en kul gatekatt som valgte oss til å være familien hans. Sønnen min har savnet ham siden. Da jeg så maleriet etter tall med den kule svarte katten, minnet det meg om ham. Så jeg bestilte den umiddelbart og malte den til sønnen min som en hyllest til vår kjære Teddy ❤️

Katter og hunder maler etter tall

Det er mange måter å takle hverdagen på, men hvis du ikke har prøvd ennå, er det utmerket å male etter tall. Noen ganger er vi så travle at vi glemmer å ta litt "meg tid", og jeg tror dette er nøkkelen for mental stabilitet, på samme måte som kaffe om morgenen! Og å snakke om kaffe nedenfor er et annet maleri jeg likte veldig godt - denne gangen malte jeg kantene selv for å lage en rammelignende effekt.

Male etter tall Samlinger

og husk...

Ikke vær redd for å prøve nye ting. Utfordre deg selv og når du er ferdig, utfordre deg selv en gang til! Det er den eneste måten å vokse på, egentlig. Og du, maler du etter tall? ;)

Dele kjærligheten! - /

Paint By Numbers Blog-11 reasons to paint by numbers-Canvas by Numbers
Paint By Numbers Blog-How to stop worrying about things you can't control-Canvas by Numbers